woensdag 30 april 2014

Spinazie a la creme, krieltjes en een ei

Recept Spinazie a la creme, krieltjes en een ei

'Verrukkelijk Vega' & 'AVG-idee'

1-2 personen

30 minuten bereidingstijd



Wat heb je nodig

300-400 g spinazie a la creme
4 handenvol krieltjes
4 eieren
zout
olijfolie

Zo maak je het

Doe wat olijfolie in een ovenschaal. Was en halveer de krieltjes in de lengte en gooi in de ovenschaal. Besprenkel met olijfolie en wat zout. Zet voor 30 minuten in een oven van 200 graden. Verwarm op een laag vuurtje de spinazie tot dit ontdooid is. Kook ondertussen de eieren in ongeveer 6-8 minuten hard. Laat schrikken met koud water.

Tip

Dit is ook handig om voor 1 persoon te maken. Gebruik dan 2 handenvol krieltjes, 2 eieren en een eenpersoonspakje diepvriesspinazie van iglo! Super handig! De ingrediënten voor dit recept heb ik ook (bijna) altijd in huis, super handig als je snel wat moet koken en geen tijd hebt om nog boodschappen te doen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten