woensdag 9 april 2014

Quesedillas met knoflooktomaten

Recept Quesedillas met knoflooktomaten

'Verrukkelijk Vega'

2 personen

15 minuten bereidingstijd


Wat heb je nodig

4-6 wraps
een zak rucola sla of veldsla
10 tasty tom tomaten
2 rijpe avocado's
1 rode ui
2 teentjes knoflook
1 tl cayennepeper
peper, zout
flink wat strooikaas
2-3 el olijfolie

Zo maak je het

Doe de tomaatjes in een ovenschaal en besprenkel met olijfolie en 1 uitgeperste teen knoflook. Zet voor 15 minuten in de oven op 180 graden. Maak de guacemole. Doe de avocado's, 1 teen knoflook, ui, peper zout, en cayennepeper in een kom en pureer met de staafmixer. Besmeer 1 wrap met de guacemole en strooi er flink wat strooikaas over en leg er een wrap op. Doe dit ook met de andere wraps. Als de tomaten klaar zijn haal je ze eruit en doe je de geprepareerde wraps op bakpapier in de oven voor 5 minuten op 200 graden zodat de kaas smelt. Serveer op een bedje met sla en snijd de quesedillas in vieren.

Tip

Heb je nog guacemole over? Lekker met nacho chips!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten