zaterdag 17 mei 2014

Kabeljauw curry

Recept Kabeljauw curry

"Less is more"

2 personen

20 minuten bereidingstijd






Wat heb je nodig

200 ml kokosmelk
200-300 doperwten (diepvries)
1 rode paprika, in kleine reepjes
2 kabeljauwfilets (diepvries), ontdooid
3-4 el groene curry pasta
200 g pandanrijst
1-2 el koriander (diepvries)

Zo maak je het

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm de curry in een hapjespan of stoofpan. Doe de kokosmelk erbij. Doe de (bijna) ontdooide kabeljauwfilets erbij. Laat zachtjes koken in de curry voor 3 minuten. Doe de paprika en erwtjes erbij en laat nog eens 5-10 minuten zachtjes koken met de deksel op de pan tot alles goed warm is. Strooi er naar smaak wat koriander over.

Tip

Ideaal om als eenpersoonsportie te maken. Ook lekker met andere witvis zoals tilapia of pangasius!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten