vrijdag 29 augustus 2014

Zoete aardappelcurry met bladspinazie

Recept: zoete aardappelcurry met bladspinazie

"Verrukkelijk Vega" & "Less is more"

2-3 personen

30 minuten bereidingstijd



Wat heb je nodig

2 flinke zoete aardappels, in stukjes
1 zak bladspinazie (300 g)
1 ui, gesnipperd
2-3 el rode curry pasta
1 el olijfolie
250 ml kokosmelk
2 naanbroodjes of een half turks brood

Zo maak je het

Verhit de olie in een braadpan of hapjespan. Fruit de ui 4 minuutjes. Doe de currypasta erbij en verwarm even mee zodat de geuren vrijkomen. Doe de kokosmelk erbij en zet op laag vuur. Doe de zoete aardappelblokjes erbij en laat ze in de kokosmelk gaar koken voor ongeveer 20 minuten. Doe de spinazie erbij en verwarm mee tot de spinazie is geslonken. Serveer met naanbrood of turks brood.

Tip

Als je graag vlees erbij wilt eten dan is het lekker met piri piri kip uit de oven! Het recept vind je hier.
Ook lekker met een yoghurt-munt-knoflookdip voor het brood. Het recept vind je hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten