donderdag 3 juli 2014

Maaltijdcurrysoep met kikkererwten en bladspinazie

Recept: Maaltijdcurrysoep met kikkererwten en bladspinazie

"Verrukkelijk Vega" & "Super Soep" 

2 personen

10 minuten bereidingstijd



Wat heb je nodig

1 rode paprika, in stukjes
150 g bladspinazie
1 blik kikkererwten, uitgelekt
1 groentebouillionblokje
1 pakje kokosmelk (200-250 g)
2-3 el rode curry pasta
500 ml water
1 el zonnebloemolie

Zo maak je het

Verhit de olie in een soeppan en voeg de rode curry pasta toe. Voeg na 2 minuten de groentebouillion, kokosmelk, paprika en kikkererwten toe en laat ongeveer 8 minuten koken. Verdeel ondertussen de (gewassen) spinazie over de soepkommen. Schep de soep over de spinazie in de kom.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten