donderdag 17 juli 2014

Rode curry met kippendij-filet, sperziebonen en paprika

Recept: rode curry met kippendij-filet, sperziebonen en paprika

"Less is more"

2-3 personen

25 minuten bereidingstijd



Wat heb je nodig

300 g kippendij-filet, in reepjes
250 g sperziebonen
1 rode paprika, in reepjes
3 el rode curry pasta
250 ml kokosmelk
1/2 blokje kippenbouillion en 250 ml water
200 g pandanrijst

Zo maak je het 

Kook alvast water. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Doe het bouillionblokje in een maatbeker met 250 ml kokend water. Doe de rode curry in een braadpan en verwarm ongeveer 3 minuten. Voeg de kokosmelk en kippenbouillon toe, roer goed door. Doe de kipreepjes erbij. Laat 8 minuten koken. Voeg dan de sperziebonen en paprika toe en laat nog eens 12 minuten koken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten