maandag 21 juli 2014

Pasta pesto met baconreepjes

Recept: pasta pesto met baconreepjes

"Less is more" 

2-3 personen

15 minuten bereidingstijd



Wat heb je nodig

250 g baconreepjes
250 g schelpjes pasta
3 el pesto a la genovese
1 zak rucola
1 zakje strooikaas
3 el pijnboompitjes
2 el olijfolie

Zo maak je het

Kook alvast water. Rooster de pijnboompitjes in een koekenpan zonder olie tot ze goudbruin zijn. Haal eruit. Verhit olie in de koekenpan. Bak de baconreepjes. Haal uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier. Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de pasta af en roer de pesto erdoor. Doe een bedje van rucola op je bord. Schep de pasta erop  en bestrooi met de pijnboompitjes, reepjes bacon en kaas.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten