zondag 6 juli 2014

Zoete gevulde wraps met aubergine, feta en pijnboompitten

Recept: zoete gevulde wraps met aubergine, feta en pijnboompitten

"Verrukkelijk Vega" & "Less is more" 

2 personen

15 minuten bereidingstijd



Wat heb je nodig

4 meergranenwraps
1 grote aubergine, in stukjes
1 grote (rode) ui, gesnipperd
1 pakje feta (200 g), in stukjes
3 el pijnboompitjes
1 t kaneel
1,5 tl djinten
zout
3 el olijfolie

Zo maak je het

Verhit de olie in een koekenpan. Fruit de ui 2 minuten. Voeg daarna de auberginestukjes, kaneel en djinten toe en bak 8 minuten. Goed blijven omscheppen. Voeg de pijnboompitjes en kaneel toe en warm nog 3 minuten mee. Vul de wraps met het mengsel.

Tip

Om de aubergine 'zachter' te krijgen, of eerder gaar: snijdt de aubergine eerst in plakken en bestrooi met flink wat zout. Laat ongeveer een half uurtje zo staan zodat het vocht eruit trekt. Dep droog met keukenpapier.

Dit recept kan je ook prima voor 1 persoon maken! Met een kleine aubergine, kleine ui en de helft van een pakje feta.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten