zondag 22 februari 2015

Gevulde courgette met kipshoarma

Recept: gevulde courgette met kipshoarma

"Less is more"

1 portie

25 minuten bereidingstijd



Wat heb je nodig

1 courgette, het zachte binnenste eruit geschraapt met een theelepel en gehalveerd
100-150 g kipshoarma
1 rode paprika
1 el olijfolie
wat strooikaas
knoflooksaus
ovenschaal

Zo maak je het

Breng water aan de kook en kook hierin de courgette voor ongeveer 5 minuten. Bak ondertussen de paprika en de kipshoarma in een koekenpan tot de kip gaar is. Laat de courgettes even uitlekken en doe ze daarna in een ovenschaal. Vul met het kip-paprika mengsel. Bestrooi met strooikaas. Zet in een oven van 180 graden en bak ongeveer 15 minuten. Serveer met knoflooksaus.

Tip

Ook lekker met wat rijst erbij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten