zaterdag 4 oktober 2014

Schelpjespasta met bleekselderij en wortel

Recept: schelpjespasta met bleekselderij en wortel

"Verrukkelijk Vega"

2 porties

30 minuten bereidingstijd



Wat heb je nodig

150 schelpjespasta
2 wortelen, in dunne halve schijfjes
2 stengels bleekselderij, in dunne schijfjes
3 rijpe tomaten (liefst van die pomodori dingen of trostomaten), in stukjes
1 tl italiaanse kruiden
1 el zonnebloemolie
peper, zout
strooikaas

Zo maak je het

Verhit zonnebloemolie in een hapjespan of koekenpan. Doe de tomaten erbij en laat een paar minuutjes bakken tot ze een beetje stroperig zijn. Voeg de wortel- en bleekselderijstukjes toe. Laat met de deksel op de pan langzaam beetgaar koken (ongeveer 10 minuten). Kook de pasta ondertussen gaar volgens de verpakking. Voeg bij de saus de italiaanse kruiden en wat peper en zout naar smaak toe en laat nog 2 minuutjes zachtjes stoven.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten